Vía ferrata | Tossal de Miravet

Comentario escrito por   Jesús » hace 4 años

Feta el 20 de juny de 2018, just el dia abans d'entrar a l'estiu, que va entrar el 21 concretament a les 12:07 hora oficial peninsular. La via segueix perfectament equipada y felicitar novament a la gent de ECEM de l'Escola de Muntanya, els equipadors. Tan sols comentar que l'últim enganxe i el bloc, de l'últim tros ja de baixada al collet, que ja fa uns anys va saltar, segueix igual però no representa cap perill...lo màxim que pot passar és que si ens posem damunt el bloc, es mou una mica, sense més problema. Tota la via és una guapada, amb l'opció (recomanable) de fer la variant dels 2 ponts.
El desplomat final requereix un darrer esforç, però està tan ben equipat amb grapes i la possibilitat d'usar la roca, que la sensació a l'arribar al cim és molt gratificant, gaudint d'excel.lents vistes, i amb una mica de sort es poden veure les canoes de ràfting baixant la Noguera Ribagorçana...

El descens és prou escarpat però resta equipat a trossos amb cable de seguretat, que si les condicions són bones amb el terra i la roca eixuts, permet ajudar-se del cable però a penes fa falta assegurar-nos. Decisió de cadascú...nosaltres no ens vam assegurar en tot el descens. Cal anar seguint els senyals grocs, fins entroncar amb la sendera de l'aproximació, molt a prop de l'inici de la via.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Tossal de Miravet

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas