Vía ferrata | Ulldecona

Comentario escrito por   Jesús » hace 5 años

Feta en tres companys el 8/5/2018. El nou reequipament segueix en bon estat, només hi ha una estaca de ferro que està solta al començament d'una petita tartera, més o menys per la meitat de la via, però no afecta la seguretat perquè una mica més amunt està ben subjecte el cable de vida.
A la primera tirada just al costat de la cova del Pare Pascual, vàrem observar que a la part alta, quasi a la sortida d'aquest primer tram, han posat una nova i bona instal.lació de ràpel, per si es decideix abandonar la ferrata. No ho vam mesurar amb exactitud però es pot calcular un ràpel d'uns 25-30 metres, per tant caldria una corda de 60m, creiem. Si la intenció és continuar, és suficient una corda de 30m per als ràpels de 13 i 14 metres, que és el que vàrem fer nosaltres.

Aquests dies de primavera la previsió del temps segueix una tònica semblant: possibilitat de pluja i/o tormentes sobretot a partir de migdia/tarda...aquesta vegada també però sortosament només van caure quatre gotes i es van sentir un parell de trons, en voltes de migdia.
Els cops de vista, un cop assolida la carena i cim, espectaculars com sempre, amb les vistes marítimes del Delta i la plana i massís del Port cap a l'interior, però amb la lum algo esmorteïda pel dia parcialment tapat pels núvols.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Ulldecona

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas