Vía ferrata | Dels Patacons

Comentario escrito por   Jesús » hace 4 años

Equipament en perfecte estat, feta un grup de 6 companys/anya el 6 de maig de 2018. Havia previsió de pluja però només va caure un ruixadet que a penes ens va molestar. El pas emblemàtic del flanqueig desplomat, de 7 metres, amb l'ajut de la cadena, segueix sent emocionant però si psicològicament l'emprenem amb ganes es deixa fer bastant bé.
La pujada a l'agulla, opcional, val la pena i cal dir que per al ràpel és suficient amb una corda de 30 metres, que ens deixa a una bona repisa just damunt del quart i últim pont nepalí de 16 metres, el més curt dels 4 que hi ha. Per seguretat, és recomanable anusar les puntes de la corda però trobarem abundant material per estar assegurats en tot moment.

Després de l'últim ràpel de 10 metres, fi de ferrata però és millor no treure's encara l'arnès. Travessem per dins la bonica i curiosa Cova dels Patacons i baixarem pel Grau de la Trencanous (k1), fàcil i equipat però bastant escarpat i a alguns trams vam trobar la roca humida...però el brancatge i la vegetació també són una bona ajuda i fem cap a la sendera d'anada.
Encara que el dia no estava clar del tot, vam poder gaudir de magnífiques vistes de Vilaplana del Camp, l'Aleixar, i part de la Mussara i el Baix Camp.
Si volem reposar forces, ja de tornada, a Vilaplana trobarem llocs on podrem menjar i beure bons productes del terreny, a preus molt raonables i bon tracte.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Dels Patacons

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas