Vía ferrata | Morera de Montsant

Comentario escrito por   Jesús » hace 5 años

Nou reequipament en perfectes condicions, feta dilluns 15 de maig de 2017 amb el company Javi. Com a curiositat, al flanqueig que va a la canal i primer pontet, vam veure una pacífica i totalment inofensiva colobra marró de cúa llarga prenent el Sol a una petita lleixa arran del cable de vida, que en detectar la nostra presència va saltar literalment a la canal i es va amagar.
Al final de la ferrata vam veure un cartell on diu que no es permet el descens per la ferrata, imaginem que per motius de seguretat dels usuaris (caiguda de pedres etc).

Per tornar a la Morera, seguim la carena pel senderó fins una gran fita de pedres, com bé indica Botas en un comentari. Aquí hem de deixar la carena (no vam veure enlloc cap indicador) i seguir en decisió direcció sud/sud-est (o sigui girant a mà dreta) per un senderó on hi ha fites, i pren clarament la direcció de la Morera de Montsant, davallant fins la llera blanquinosa del barranc de la Grallera, i ja sense pèrdua (anem trobant cartells indicadors) fins el poble, tancant un magnífic i complet recorregut circular gaudint de fabuloses vistes.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Morera de Montsant

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas