Vía ferrata | Dels Patacons

Comentario escrito por   Jesús » hace 6 años

Nova ferrata dels Patacons feta el 16/2/2017 amb els companys Dani i Javi. Equipament excel.lent que també permet utilitzar la roca, bona i sòlida, per progressar. L'únic realment curiós és la manca de cable a la repisa de sostre baix, però avançant de genolls amb cura, es deixa fer millor del que pot semblar. És evident que si els equipadors li volien donar emoció al tram, ho han aconseguit, ja que cal no oblidar que es tracta d'una via K4, i si es té molt de vertigen, cal pensar-s'ho bé.

La pujada a l'Agulla és del tot recomanable i cal localitzar la instal.lació de ràpel: es troba un xic per sota el cim al costat mateix de la ferrata i està equipat amb dos químics amb anelles de ràpel, per la qual cosa sempre podem restar assegurats en tot moment. Un ràpel de 20 metres ens diposita a una bona repisa on cabíem tots tres còmodament.
El ràpel volat de 10 metres és curt però intens...

El descens definitiu l'efectuem pel Grau de Latrencanous (k1), equipat però terreny algo relliscós si ha plogut recentment. A la tornada tornem a passar per la font del Roure, que rajava i fa una petita basseta d'aigua. El dia bastant boirós i ennuvolat no ens va deixar gaudir de les vistes, però per contra l'ambient algo fantasmagòric li donava un caire màgic...
En definitiva una de les millors i variades ferrades de Catalunya.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Dels Patacons

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas