Vía ferrata | Ulldecona

Comentario escrito por   Jesús » hace 7 años

Feta amb el company Javi l'1 de febrer de 2017, amb un espectacular mar de núvols baixos que cobria pràcticament tota la Plana de l'Ebre, tant la part interior que mira al massís del Port com la part marítima, aixó vol dir que tampoc es veia el Delta, que només quan iniciàvem el descens es començava a insinuar una mica entre els núvols...

L'equipament està en bon estat i el pont ben tensat malgrat que el cable de sota fa una mica de xiclet. Només hi ha un parell d'ancoratges solts però no afecten gens la seguretat, no estan en trams delicats.
Nosaltres vam fer el primer ràpel de 13 metres amb un cordino de 30m/8mm, i al segon de 14 metres vam aprofitar una corda fixa semiestàtica, ja instal.lada, que arriba sense problema fins a sota, en simple però de bon diàmetre, potser 10.5/11mm, i als dos ràpels vam emprar el mateix sistema, amb bon resultat: vam rapelar passant la corda pel forat menut del rapelador vuit clàssic dels que tenen el forat petit algo més gran que alguns més moderns que tenen el diàmetre molt petit. Cas de dubte si ens frenarà lo suficient, hi ha l'opció d'augmentar el frenat amb un reenvio d'un mosquetó passat per la pernera de l'arnès. Això sí, cal portar bons guants perquè les grapes són bastant primes.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Ulldecona

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas