Vía ferrata | L'Agulla de l'Aigualcoll

Comentario escrito por   Jesús » hace 5 años

Feta l'11 de desembre de 2016 amb el company Javi. La via està perfectament equipada i resta intacta la seva dificultat K4 a la vigent escala Hüsler. Segueixen havent alguns passos exigents on la roca, sòlida en general, ens serà de gran ajuda independentment de l'alçada de cadascú, tot i que les persones més altes tenen algo d'avantatge, donada la separació entre grapes.

Com bé assenyala aquesta magnífica pàgina de deandar, els primers metres de la primera Agulla ja avisen del caràcter exigent de la via, que requereix força de braços i decisió en alguns trams. Una baga de descans és absolutament recomanable. La instal.lació de ràpel, en un còmode replà, està perfectament equipada i tot i que no arriba als 20 metres d'altura, és recomanable portar una corda de 40 metres, encara que el ràpel en si no té més de 17-18 metres d'altura.

L'escala tipus electron de la segona Agulla està en perfecte estat, així com la resta de via fins la fi de la ferrada. Això sí, a partir de l'aeri pontet que condueix a la paret final, hi ha alguns passos que ens faran emprar gairebé a fons...però l'equipament segueix en bones condicions.
Cal destacar les magnífiques vistes marítimes que s'albiren si el dia és clar.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
L'Agulla de l'Aigualcoll

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas