Vía ferrata | Canal del Magí

Comentario escrito por   Jesús » hace 8 años

Canal equipada feta el 21/8/2016, són correctes les indicacions de deandar i no hi ha cap tirolina.
Nosaltres, el company Moisés i jo, vam efectuar el descens per la difícil Canal Skapat a les Moles del Don, però cal tindre en compte que es tracta d'un descens bastant tècnic amb 6 ràpels molt aeris sobretot els de la segona part del descens. És imprescindible moure's en tot moment en la màxima precaució, i localitzar amb precisió la ubicació de la canal, ja que a banda i banda també existeixen dues canals també equipades i difícils.

A nosaltres ens va anar molt bé una corda de 70 metres/10mm, ja que el ràpel més alt té 30 metres d'altura i hi ha reunions totalment penjades on cal extremar les precaucions...No és recomanable grups de més de 4 persones perquè algunes reunions només tenen petites repises per als peus. De tota manera són molt segures i les més penjades consten de 2 bolts amb cadena i anella de ràpel + 1 parabolt de reforç que fa molt bon servei.
Cal remarcar que la Canal Skapat és difícil amb nombrosos i aeris ràpels, i no és apta per a principiants. Durant el descens es gaudeix de formidables i aèries panoràmiques de la zona dels Estrets d'Arnes i la carena de les Gronses Central (amb el cim punxagut) i Sud (que mena al riu dels Estrets).

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Canal del Magí

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas