Vía ferrata | Gorges de Salenys

Comentario escrito por   Laia » hace 12 años

Ahir vam fer la Ferrada de les Gorges, i està bastant bé. Hi ha trossos on el cable està molt destensat, i el pal final de la tirolina està desenganxat. a part d'això, el paissatge, ara que ha plogut bastant, és esplèndid.
Val la pena, per iniciar-se, ja que no hi ha cap tram especialment complicat, que requereixi un gran forma física, ni molta alçada.

L'únic inconvenient, és la senyalització. Vam arribar bastant bé, però a l'hora de tornar al cotxe, vam fer més volts que el 29. Hi ha dues cordes, una que puja i una que baixa, que no se on deuen portar, però vam acabar ben esbardissats, de passar pel caminet de les cordes. Després vam anar cap a la dreta, al costat d'un tauló, que sembla ben bé, "El salto de Fe" de l'Indiana Jones, i que tampoc porta enlloc.

Fins que vam decidir seguir recte des de la sortida de l'últim pont. Al cap d'una bona caminada, i molts trencants que no estan indicats, vam trobar el cotxe.
A mi m'encantaria fer la de "La Cala del Molí" de Sant Feliu, però vaig preguntar a l'Albert i em va comentar que de moment està tancada, en negociacions per obrir-la, però la de les Agulles Rodones, en principi es podia fer.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Gorges de Salenys

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas