Vía ferrata | Teresina

Comentario escrito por   Roger » hace 7 años

Totalment d'acord Botas, jo he portat molta gent a iniciar-se a les teresines, i jo mateix em vaig iniciar allí, cert és que ha de ser gent que no tingui por a les alçades i que tingui una mínima forma física (que jugui a algun esport, que vagi de tant en tant a la muntanya que algun dia vagi a córrer...) Però no cal que hagi escalat.

El què diré potser posaré el DIT A LA LLAGA però és la realitat: (IMPORTANT LLEGIR)

Com cada persona, cada grup d'amics i cada poble/ciutat és un món, hi ha gent que "s'entrena" i creu que està fort i en realitat està com altres persones que creuen que no s'entrenen.

EX: Jo vinc d'un context que tots els meus amics han fet esport, han anat amb grups scouts i per l'estiu tothom va a fer alguna caminada al pirineu, a més a més si van a córrer algun dia el terreny del voltant fa pujada. I pel fet de tenir algun company molt fort respecte a ells, tothom creu que no està entrenat i és que certament no entrenen.

(qualsevol dels meus companys pot fer les Teresines, caminar 30/40km i anar a fer la Pica d'Estats)

En canvi he conegut gent de BCN, que mai els hi va agradar l'esport i que treballen a una oficina que ara una vegada a la setmana van a trotar 7km per pla i van una mica pel gimnàs i creuen que estan súper forts, i van a les teresines i flipen, flipen amb l'equipació i flipen del cansament/desnivell i flipen amb la verticalitat (cosa que els fa agafar més fort i cansar-se més)

Les Teresines són dures segons què entenguis tu per fer esport i el teu "modus vivendi", però no el d'ara, el de tota la vida.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Teresina

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas