Vía ferrata | Les Serres del Mestral

Comentario escrito por   Albert aguiló » hace 7 años

Be, avui hem fet aquesta "ferrada" i tinc algunes coses a comentar.
Per començar, com mencionen alguns altres comentaris, no la calificaría de ferrada sinó de camí equipat ja que hi ha escassos elements de ferrada i pràcticament has de grimpar per la roca molt exposada en la que escasseja també els trams en els que disposes de cable de vida.

Això si, mencionar que la major part del cable de vida sembla re-equipat recentment, però només el cable de vida ja que els parabolts es segueixen veient molt rovellats i deteriorats. Les cadenes només anclades des d'adalt fa que no les puguis usar com a seguretat passant el dissipador i convertint els passos, ja de per si exposats, en molt perillosos.

Per tant la meva conclusió es que es una ferrada molt tècnica en que el factor psicologic es molt alt i que has de tenir molt clar el que fas i vigilar a cada pas.

Senyors de Deandar, humilment us suggereixo que traieu la etiqueta de "Apta iniciació" ja que no ho es en absolut, i podria portar a gent inexperta a aventurar-s'hi, amb el conseqüent risc.

Aquesta es la valoració subjectiva que els 3 amics que hi hem anat, i que tenim considerable experiéncia tant en ferrades com escalada, hem extret de la sortida. Que ha estat molt satisfactoria al final i la hem disfrutat, però creiem adequat mencionar-ho pels següents que hi vagin.

Vull agrair l'esforç que feu en mantenir la web i les ressenyes ja que per a molts ens es el punt de referència i al primer lloc on mirem quan ens decidim d'anar a una ferrada.

Moltes gràcies,
Albert

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Les Serres del Mestral

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas