Vía ferrata | Teresina

Comentario escrito por   Jesús » hace 9 años

Feta el 18/8/2014. L'equipament està en bon estat, conservant l'esperit de gran clàssica montserratina, hi ha molts trams on s'ha d'escalar, però ben protegits per cables i/o cadenes. Cal anar en compte, però, amb el cable que condueix del collet al cim de l'agulla de sta Cecília: també està bé però té una rebava molt esmolada i tallant, que malgrat els guants pot produir un bon tall (com em va passar), i lo pitjor és que no es veu, resta amagada a sota, esperant l'incaut...que no s'ho espera.
Jo vaig prescindir del ràpel i el descens per les minigrapes es fa bé, tot i ser una mica finet...a la part baixa un arbre ens pot servir d'ajuda.

La xemeneia final de sortida va resultar més difícil del que esperava. L'he fet diverses vegades i mai l'havia trobat en condicions tan desfavorables, tot i que hi ha unes minigrapes al famós i difícil desplom-estrangulament d'entrada...la cadena hi és però em va semblar que l'han escurçat de baix.
El problema era que les parets tenien molta humitat i relliscaven molt, i la roca comença a estar molt pulida pel pas de la gent, sobretot la primera meitat. En qualsevol cas, em va obligar a emprar-me a fons...A la segona meitat de sortida al Mirador, la cosa millorava però cal no abaixar la guàrdia.
El descens el vaig fer pel GR172, molt bonic per sota la banda nord d'aquest sector.
Bastant llarg tot plegat, a mi em va costar unes vuit hores en total.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Teresina

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas