Vía ferrata | La Gorra Frígia

Comentario escrito por   Jesús » hace 8 años

El 12 de juliol de 2014 segueix desequipada la via ferrata de la Gorra Frígia.
La única manera que hi ha per pujar és escalant alguna de les vies, i per al descens cal tindre algunes preacucions, tenint en compte que la ferrata era el lloc habitual de baixada.

Pel que vam veure, només hi ha dues instal.lacions per rapelar, però molts escaladors no sabien (inclòs jo també) quants ràpels hi ha ni l'altura màxima. Cercant entre tots els que érem al cim, per esbrinar la incògnita (i de passada poder baixar tothom amb la màxima seguretat...), vam veure que la primera instal.lació no queda molt lluny de la creu del cim, i es rapela més o menys pel vessant sud-est fins la part superior d'un vistós diedre, on hi ha la segona i última instal.lació de ràpel. Bon lloc per recuperar la corda. L'altura aproximada d'aquest ràpel és d'uns 20 metres, dessota una ampla repisa.
És imprescindible autoassegurar-se bé a la nova i última instal.lació.

Aquí cal tindre en compte que ens espera un llarg ràpel de 60 metres, flanquejant lleugerament a la nostra dreta, mirant la paret, a la part de sota, per assolir el collet per on passa la sendera.
Hauria la possibilitat de fer un ràpel per la meitat aproximadament, des d'algun arbre del bosquet, però el más recomanable és portar dues cordes de 60 metres, i, almenys el primer, rapelar autoassegurat.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
La Gorra Frígia

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas