Vía ferrata | Les

Comentario escrito por   Jesús » hace 10 años

Hola deandar!! Enhorabona per la nova actualització de la ferrata de LES (que encara no havia vist) i per la pàgina en general. Les darreres fotos que heu fet amb efecte "ull de peix" queden molt bé i augmenta el camp visual. Curiosament, m'he comprat recentment una càmera compacta d'última generació (Canon Ixus 145,fabricada al març 2014,multifunció),i és un efecte que també utilitzo bastant.
L'altra càmera que tenia,dissortadament va prendre el camí dels abismes,no fa molt,a un corredor mixt de Peña Telera...

Estic totalment d'acord amb el que comenteu sobre les dues ferrates araneses, la de LES i la nova de Poi d'Unha, que en dificultat tècnica pura segurament és més dura la de Les (ambdues catalogades K4), però la gran altura que assoleix l'altra,la Poi d'Unha,sobretot als últims trams,exigeix màxima concentració i bon control psicològic...Amb una mica d'imaginació, veiem que té aproximadament la mateixa altura que la cara oest del Naranjo de Bulnes...

Tornant a la ferrata de Les, els mosquetons aptes per a la baga de descans haurien de tindre un mínim de 23mm d'obertura, i com deia, fer l'assaig a l'inici de la ferrata.
Salutacions ben cordials!!

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Les

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas