Vía ferrata | Morera de Montsant

Comentario escrito por   Jesús » hace 10 años

Hola a tots! Sí que són bones notícies que en un futur no molt llunyà (esperem), es reobri la ferrata de la Morera de Montsant. És una ferrada magnífica en un entorn molt xulo, que ofereix nombroses possibilitats de fer muntanya.
He llegit l'enllaç que posa Mazur (gràcies Mazur!) i sembla que realment s'han coordinat les quatre institucions, creant grups de treball que ja s'han posat a la feina (Bombers), i ja s'han efectuat els primers contactes amb la via ferrata tot fent una avaluació de l'estat actual (deficient, dissortadament), però amb la ferma voluntat de fer les millores que calgui i deixar-la en perfectes condicions de seguretat.
Pel que sembla, també inclourà millores en informació, senyalització, etc, d'aquest magnífic Parc Natural que és la Serra de Montsant, i també està previst millorar el tema de la seguretat a massissos tan emblemàtics com el Pedraforca i Montserrat.

Una de les possibilitats a què feia referència, consisteix, per exemple, a un cop hem fet la ferrata i situats a la part superior, seguir (com vaig fer una de les vegades) les immenses carenes d'altura, pràcticament durant l'estona que vulguem, en les diverses direccions que assenyalen els rètols. Això sí, ens caldrà estar pendent del rellotge, per girar cúa a temps, calculant el temps de retorn a la Morera de Montsant...

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Morera de Montsant

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas