Vía ferrata | Teresina

Comentario escrito por   Josep miró » hace 10 años


Vàrem fer la Teresina el passat 26.08 sota un aiguat considerable. Com que ja l'havíem fet amb anterioritat un parell de cops i sabíem on ens posàvem, els núvols/boira que hi havia des de primera hora del matí a mitja alçada no van fer-nos enrere. Tampoc la previsió meteorològica anunciava grans plujes sinó més aviat algún ruixat aïllat...

Al final, va resultar ser un ruixat continu i d'intensitat considerable quan ja erem al final. La veritat és que la xemeneia final amb aigua regalimant per les pedres va ser espectacular i més tècnica i física que de costum doncs la falta d'adherència era notable.

La baixada després per la canal de St. Jeroni també va tenir el seu què, doncs el fanguet exigia màxima concentració i precaució si no es volia acabar per terra.

Per cert, puc confirmar que aquell dia el pont tibetà seguia encara al seu lloc i les grapes en bon estat, però ambdòs vem passar com de costum per l'esperó que és més aeri i impressiona més.

Amb tot, crec que la pluja va acabar millorant l'experiència al aportar un factor més d'adrenalina a la via. La Teresina és una excursió clàssica que no em canso de repetir...i ben a prop de casa!

Salut!!

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Teresina

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas