Vía ferrata | Gorges de Salenys

Comentario escrito por   Sergi » hace 9 años

Molt bones a tots companys!!!

Us escric aquest comentari per informar-vos que lamemtablement tornen a robar al "parquing" de la ferrata de les Gorges de Salenys.

Aquest passat dissabte 29 de juny vaig anar per iniciar a una amiga que mai havia fet cap via, i quan varem tornar havien trencat la finestra del nostre cotxe i del que teniem al costat.

Crec q ens deurien sentir arribar, pq a l'altre cotxe se li van endur de tot, pero a nosaltres ens van remoure tota la guantera i estaven a mig treure el GPS que sempre el deixo entaforat al fons...

Es lamentable que aquest fill de puta o colla de fills de puta m'estiguin fent plantejar el tornar a fer la ferrata de les Gorges, que m'encanta i per anar amb canalla o gent que s'inicia es genial!!! Pero em fa por anar a fer la via, i tornar a trobar-me el vidre reventat.

Quan varem trucar als Mossos i van venir fins a la pineda ens van comentar q ja es el segon o tercer cap de setmana q passa aixo en les ultimes setmanes. Sigui quo sigui a descobert q deixem els cotxes alla, marxem i fins al cap de 2 hores no tornem... I per tant te total impunitat per actuar mentre no arribi cap altre cotxe (i si arriba algun es sent arribar des de lluny).

L'altre cotxe q van reventar, amb qui varem coincidir a la comisaria dels Mossos de Sant Feliu, ens van comentar q van veure a un home de uns 55-60 anys, amb cabells blancs, pantalons curts i camisa blava curta donant voltes per la pineda quan van arribar... Que se'ls va mirar sense dir res i es va quedar per alla fent voltes. Es lleig acusar, pero blanc i en ampolla... Si mes no, sospitos.

En fi... Aneu amb compte a l'hora de fer aquesta meravellosa ferrata, no deixeu res de valor al cotxe (a mi em va volar l'ipad del maleter) i si trobeu a algu forçant algun cotxe, cardeu-li un jec d'hosties de part meva finsque us faci mal la ma si us plau.

P. D: si veieu alguna cosa rara, ni trucar als mossos ni res... Pq en el millor dels casos q els enganxessin, aixo es sols una falta, ni delicte, i no els hi passaria absolutament res... Pedrada al cap directament i aquesta escoria s'ho pensara 2 vegades abans d'obrir algun altre cotxe en aquesta pineda

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Gorges de Salenys

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas