Vía ferrata | Castellcir | La Penyora

Comentario escrito por   Jordi » hace 13 años

Hola de nou.
Com ja he dit altres vegades, La Penyora no és responsable del tancament d'aquesta via; però, com que veig que segueixen havent-hi comentaris tractant-la d'intolerant, egoista, intransigent i no sé quantes coses més, intentaré explicar una mica la situació, a veure si així queda més clar.
El cas és que aquesta via es va obrir sense presentar cap projecte a l'Ajuntament ni demanar permís a ningú.

El mes passat, es va fer una reunió a Castellcir, convocada per l'Ajuntament, on hi van assistir les parts afectades: els equipadors de la via, el Consell de La Penyora, el propietari d'un dels terrenys afectats (fora de la urbanització) i representants del mateix Ajuntament.
Cada part afectada, va exposar la seva opinió sobre la via i, tant l'Ajuntament com La Penyora estaven disposats a legalitzar la via si s'hi aplicaven unes millores que els equipadors no van veure malament.
D'una banda, des de l'Ajuntament, es demanava que s'aclarís qui seria el responsable de qualsevol accident que pogués passar-hi i es demanava una assegurança per a cobrir qualsevol indemnització.

D'altra banda, des de La Penyora, ja que diferents veïns s'havien queixat de l'augment del trànsit, es proposaven dues solucions: obrir-ne l'accés per l'altre costat o habilitar una zona d'aparcament al mateix camí de Sta.Coloma, abans d'entrar a la urbanització, amb un serveis mínims (papereres, contenidors...).

Finalment, però, el tercer afectat, propietari d'uns terrenys que no pertanyen a la urbanització, es va negar a qualsevol proposta. La via s'havia instal·lat dins les seva propietat sense que ningú n'hi hagués informat i tenia tot el dret a treure-la, pel què, ni l'Ajuntament ni La Penyora hi podien fer res.
Així doncs, va ser aquest mateix veí qui, pel seu compte, va començar a desmuntar la via; per això tampoc us ha de sorprendre la rapidesa en què s'ha actuat.

Bé, després de tota aquesta explicació, espero no veure més comentaris desprestigiant ni l'Ajuntament de Castellcir ni la Urbanització La Penyora.
Salutacions,
Jordi.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Castellcir | La Penyora

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas