Vía ferrata | Faixes Tancades

Comentario escrito por   Jesús » hace 11 años

Descens de les Faixes Tancades en solitari, el diumenge 12 de maig. Sis hores molt currades comptant el primer tram fins la font de Neus (no rajava), i el segon tram (després de seguir un tros del PR-C-84) per la Punta d'Antó. Recomanable portar la ressenya a mà per saber en tot moment on estem situats i l'altura de cada ràpel.

Em va anar perfectament la corda de 70 metres ja que el més alt té 33 metres, que és el novè del total, i primer de la Punta d'Antó. Aquí cal tenir una mica de precaució, el terreny és penjat i aeri i de vegades bufa un vent bastant fort. Aquesta vegada també i a cada llançament de corda se l'emportava el vent...a la fi i des del ressalt que hi ha un xic més avall, he aconseguit que quedessin prop de la lleixa penjada receptora de sota...

També portava de recanvi una corda de 45 metres, i el shunt d'autoassegurança l'he utilitzat sovint en ràpels complicats, tot i que també tenia una bagueta-prusik ben a mà. Tan sols un apunt final, La primera part del senderó de retorn, ja fets tots els ràpels, és una mica liant, hi ha fites i senyals en verd però estan algo esborrats, cal no perdrel's...a la segona meitat ja millora la cosa fins trobar el sender principal. I cal protegir-se del Sol, al maig pica de valent... Magnífic i tècnic descens al davant del Delta!

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Faixes Tancades

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas