Vía ferrata | Gorges de Salenys

Comentario escrito por   Cirne » hace 10 años

Hem estat aquest Diumenge fent aquesta via ferrada.

Es una via perfecte per iniciar-se i agafar confiança als ponts penjants. Mai agafa molta altura, tot i això, alguns passos donen la emoció suficient per no fer-la avorrida.

La llosa per a iniciar-se al rappel sembla feta expressament. Poca angulació, llisa i amb una petita repisa per aposar-se còmodament a la reunió del rappel.

Tant sols s'ha de tenir cura amb el cable que rodeja la pedra, un cop superat el segon pont despres del rappel. El cable situat darrera de l'ultim anclatge que ens queda a la vista está desfilat i queden els petits filaments d'acer a l'exterior i com que no el veiem i es el que mes a ma tenim per pujar és fàcil que ens el podem clavar o tallar. Alguns trams inferiors també passa pero tenim el cable a vista i ja ens podem adonar.

La sortida es liadeta pero tal com expliquen aquí es perfecte. Sortida del pont del sal del llop tirem recte amunt deixant de banda les instal·lacions que veiem a l'altre banda del riu (a la nostra esquena). A tant sols uns metres arribem un pla obert amb un camí molt marcat a l'esquerra, doncs NO! Nosaltres anem a la dreta i un metres mes el cami/carretera va a l'esquerra enllaçant amb el GR. Girem a l'esquerra i seguim el GR que ens porta fins al cotxe pel mateix camí d'anada a partir del cruce de la font Paneda.

Nosaltres ens ho hem passat genial i ha sigut molt bonic de fer-la amb les gorgues gelades amb blocs i estalactites de gel! Moltes gracies Albert Gironés per totes aquestes vies!!! I molta sort amb la "Cala del molí", fou la meva primera via i la recordo amb molta anyorança!

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Gorges de Salenys

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas