Vía ferrata | Teresina

Comentario escrito por   Eva » hace 11 años

Miquel, jo he fet les Baumes (pel tram fàcil), Olmo Soler, els Teletubbies, altre vegada Baumes per la part dificil (que no ha vaig poder acosseguir per cert i me les vaig veure i desitjar per poder baixar, les grapes estaven bastant separades i les meves cames no son molt llargues..., els braços em van fallar y tela per poder sortir-ne. aquest la vem fer la setmana passada i ahir dia 22 de desembre vem decidi tornar a afrontar la Teresina (la primera vegada ens ven perdre i ven arribar a l'entrada, on està la xemeneia del canal del mejillon molt tard)
Va ser genial, en cap moment em van fallar braços ni força, m'ho vaig passar genial, aquesta és la cinquena que fem i la veritat que totes genials, normalment disfrutes en tot els trams però n'hi han passos que t'ho passes tant i tant be que només pensa-r'ho es sent satisfet i realitzat.
El pontet tibetà molt divertit perque a l'arribar a dalt i haver de canviar de pared és una canya i que consto ue jo faig 1,60m i que les meves cames en teoria no dona per molt i mira per on.... vaig arribar. Val la pena provar-ho.
Algu em pot comparar Teresina i la Torrent del lloro (equipado) i amb la Lucky txei ( Bruc, Anoia) (equipado)
Jo vaig trobar més xungo el tram de l'esperò alla a les Baumes que no pas tota la resta de ferrada.
Demanem algu que ens compari les tres en quan a relació a tirar de força fisica, no se si m?enteneu. Gracies.
Volen anar a la Regina Peramola i estem mirant quina s'hi pot semblar mes d'aquelles que he proposat.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Teresina

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas