Bicicleta | Al aeropuerto del Prat

Comentario escrito por   Ciclista amb nens » hace 12 años

Ho he provat i està molt be. Algunes comentaris:
- La ruta està tan bé que hi ha gairebé tanta gent com al carril bici de la Diagonal.
- Per enllaçar amb l'estació del Prat hi ha una xarxa de "carrers bici". A la pràctica això ve a ser com una zona 30 de les de Barcelona, amb la diferència que pel casc urbà del Prat hi ha menys trànsit (si més no el diumenge al matí), i que els pocs cotxes que hi ha són força respectuosos. L'ajuntament ha editat un plànol amb els carrers bici (casualment hem trobat una paradeta en una fira a l'avinguda Verge de Montserrat que en tenia per donar).
- El camí es pot allargar fins al mirador de la Platja (total uns 8,5 km des de l'estació), però l'itinerari paral·lel a la Platja només és realment un carril bici al primer tros. Després passes pel mateix lloc que els cotxes, i sospito que en un dia d'estiu amb bon temps potser són massa cotxes per anar-hi amb nens. Avui feia mal temps i s'hi anava prou bé.
- Si voleu parar-vos a veure avions, pareu-vos a veure els que aterren més que els que s'envolen. A la capçalera de la pista els que s'envolen fan massa soroll (avui s'envolaven de la tercera pista en direcció Castelldefels, de manera que arrencaven d'on hi ha el pont sota la pisa).
- El mapa del Portal del Delta indica un itinerari de bicicletes entre l'aeroport i el mar, que jo esperava que ens permetés enllaçar amb el camí de Viladecans al mar, però a l'aparcament del mirador de la platja el camí desapareix, i s'hauria de seguir per la sorra de la platja uns 700 o 1000 m (probablement amb la bici a la mà tota l'estona). És una llàstima perquè si es pogués passar bé sortiria un itinerari obert del Prat a Viladecans. (http://www.viladecans.es/Plantilles/presentacio_p/_btmjmZn35118ZVjSPTLw4rR6qTwBM147CKhRvULfoxb91D1F0j1jWYtUgkyGpaWy)

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Al aeropuerto del Prat

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas