Vía ferrata | Joc de l'Oca | Descenso

Comentario escrito por   Miquel » hace 11 años

Vam fer la canal el dissabte i efectivament es 5/5 de dificultat, o tens una certa experiència escalant o estàs molt "cachas" per tirar de braç dues hores, ja ja els del 10 minuts.
Recomanable anar amb algú que realment pugui ajudar amb corda o bé per assegurar o bé per escapar rapelant. Jo he fet una vintena de vies ferrades, moltes del top de la web i aquesta de moment es la que em sembla mes dura per l'alt component atlètic que té. Estic molt prop del seixanta.
Apart de això, es un itinerari molt interessant, potser el equipament necessita renovació , per cert els companys que la havien fet anys enrere diuen que estava mes ben equipada en quantitat i qualitat.
El retorn rapelant per el Tres en Raya complementa una jornada Montserratina perfecta i compensa amb el divertiment del ràpels el esforç i la tensió del Joc de L'Oca.
Una pregunta , perquè fer-la de baixada , això acaba de complicar-la quan es creuen dos grups un amunt l'altre avall. I una observació, crec que aquesta canal equipada no tindria que estar catalogada com una ferrada, no te res a veure i pot confondre.
Si acabes viu to ho has passat bomba.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Joc de l'Oca | Descenso

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas