Vía ferrata | Morera de Montsant

Comentario escrito por   Albert » hace 13 años

El passat divendres 10 tenia mono de ferrates i vaig anar a fer la de la Morera. Era la meva segona ferrata i hem va agradar. Hem va costar poc de trobar tot i anar pel GR que s’agafa de la carretera de Scala Dei. Vaig trobar la ferrata indicada a un cartell del Parc Natural escrit amb retolador. A partir d’aquí l’aproximació es fa seguint les fletxes vermelles. Si segueixes des de la Morera les indicacions dels Graus, està indicada direcció Grau de les Salfores.
L’estat de l’equipament es una mica fluix i es cert que algunes grapes estan soltes d’un dels costats però a mi no hem van donar sensació de inseguretat. Algun pas si que es troba a faltar alguna grapa, ja que has de fer peus i mans a la roca. També, com ja diu algú, hi ha algun tram de l’agulla que un ancoratge mes al cable de vida no li sobraria. Hi ha 5 metres ben bons entre ancoratges i la sacada pot ser guapa si caus en aquest tram.
Per la resta val la pena fer-la a pesar de les mancances. No crec que sigui tant insegura com diuen alguns comentaris. El retorn pel grau de la Grallera es fàcil de trobar seguint les fites de pedres per la Serra Major fins trobar el llom que et porta avall.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Morera de Montsant

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas