Vía ferrata | Tossal de Miravet

Comentario escrito por   ECEM - Conrad » hace 11 años

Atenció important
Per a aquells que fan ràpel (descens per corda) i utiltzen les CUES DE PORC : ÉS PERILLÓS. Sempre s'ha de fer de 2 ancoratges. És millor utilizar un esglaó, és molt mes resistent. La via ferrada del Miravet no ha estat dissenyada per efectuar el descens per la via.
Les CUES DE PORC estan pensades per a la utilització de la corda durant la progressió i dirigir la corda.
Referent a la tirolina, depèn de la politja que feu servir lliscarà millor o pitjor, no feu servir politges per corda i aneu lligats a una distància que arribeu amb les mans per ajudar-vos al cable. La tirolina està dissenyada perquè amb un petit impuls arribeu sense utilitzar les mans.

Atencion importante
Para aquellos que hacen rápel (descenso por cuerdas) y utilizan las COLAS DE CERDO: ES PELIGROSO. Siempre hay que hacerlo de 2 anclajes. Es mejor desde una grapa, más resistente. La vía ferrata del Miravet no ha estado diseñada para descender por la vía.
Las COLAS DE CERDO están pensadas para ser utilizadas durante la progresión con cuerda y para dirigirla.
Referente a la tirolina, depende de la polea que utilicéis correrá mejor o peor por el cable, no utilicéis poleas para cuerda y anclaros a una distancia que lleguéis al cable con las manos. La tirolina ha sido diseñada para que con un pequeño impulso lleguéis sin utilizar las manos.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Tossal de Miravet

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas