Vía ferrata | Teresina

Comentario escrito por   Sergi » hace 13 años

Avui hem fet 9 persones aquesta ferrata i les conclusions son:
Aquesta ferrata segueix i seguirà sent la reina de les ferrates.
Per molts motius:
- Per l'escàs equipament. Només hi ha allò necessari i a la resta t'has de buscar la vida per la pedra.
- Perquè és una ferrata força llarga.
- Perquè unes pluges fortes poden fer que arribis i ho trovis tot canviat o en part. Això és Montserrat.
- Perquè tot i no tenir cap desplom si que hi ha trams molt verticals i exposats i la xemeneia final és tot un repte perquè a més està al final quan ja vas cansat.
- Perquè la baixada també té el seu encant per un caos de blocs de la canal de St. Jeroni (això si no t'agrada la adrenalina extrema perquè llavors pots baixar rapelant la Canal Mejillón)

Conclusió: Ferrata molt complerta i ben equipada (a dia 23/10/2010, no us en refieu i llegiu els comentaris si aneu l'any que ve. A Montserrat un temporal de pluges ho pot fer canviar tot).
L'equipació com deia és bona però no us espereu una ferrata a l'estil escala d'incendis com la Regina i esgraons en cada paret poc separats.

I com a conclusió final: no és una ferrata per a principiants, ni de conya. Tot i que a data d'avui tampoc és la ferrata més difícil i amb bona forma física i coneixements de via ferrata es pot fer sense grans dificultats, però no us en refieu i respecteu a la mare de les ferrates que sempre pot portar alguna que altra sorpresa.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Teresina

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas