Vía ferrata | Morera de Montsant

Comentario escrito por   Pau » hace 13 años

Bones, jo he fet avui la ferrata, a dia 19 de juny.
L'aproximació es força llarga i empinada en quan a la senyalització hi han unes fletxes de color vermell que et van guiant, jo crec que encara ha estat prou fàcil trobar-ho.
Per el que fa la via ferrata, només començar, al primer tram, falten un parell de grapes, lo qual t'obliga a fer algun apoio en roca, sobretot si no ets massa alt. Just abans de coronar l'agulla, també he trobat a faltar un altre grapa. En quan a fixació, si que he vist que algunes bellugaven una mica, però a mi particulament, peso 65 kilos, tampoc m'ha donat tanta sensació de inseguretat.
També dir que he trobat en alguns trams massa separació entre les xapes que subjecten el cablejat, sobretot en l'últim tram, on hi havien caigudes de fins a 4-5 metres, a mi particularment es el que més inseguretat m'ha donat, ademés de que la cadena la he trobat una mica cutre.
Per la resta, tot i que l'equipament està una mica rovellat, crec que es pot dir que encara s'aguanta i que val la pena realitzar-la, sobretot per les vistes que s'hi troben!!

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Morera de Montsant

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas