Ver todos los guías

Centre Excursionista de Catalunya

Información

El Centre Excursionista de Catalunya (CEC) és una entitat esportiva i cultural fundada l’'any 1876 i declarada d’'utilitat pública. Compta en l'’actualitat amb uns 4.500 socis i un total de set xalets i refugis. L’'Escola de Muntanya, els Guies del CEC i els equipaments del centre, posen a l’'abast dels seus socis i del públic en general la formació, les sortides guiades i la pràctica dels esports de muntanya.

El camp d’'acció de l’'Escola de Muntanya i Guies del CEC són totes les activitats de muntanya: excursionime, senderisme, alpinisme, escalada esportiva, escalada clàssica, barranquisme, vies ferrades, raquetes de neu, escalada en glaç, esquí de muntanya, esquí alpí, surf de neu, espeleologia...

Totes les activitats i cursos inclouen:
• Assegurança pròpia del CEC: assegurança d’accidents i RC.
• Lloguer de material gratuït: El CEC disposa d'’un servei de lloguer de material i es podrà fer-ne ús mentre duri l’'activitat.
• Tècnics esportius: Guies titulats pel Departament d’'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya des de les diferents modalitats de muntanya.
• Refugis del CEC: Descompte com a soci del CEC.
• Servei de Biblioteca: Préstec de tota la bibliografia especialitzada pel curs o el guiatge.
• Servei de cartoteca: Accés a la consulta de tota la cartografia, tant en digital com en paper.

Facebook
http://twitter.com/CEC_cat

Contactar

Federaciones | Formación

Contactar con Centre Excursionista de Catalunya

Rellena el formulario y Centre Excursionista de Catalunya se pondrá en contacto contigo.
ANÚNCIATE AQUÍ

Eres guía de montaña?

Date de alta

Buscar guías por

Guías en Catalunya | ver todos

Vivak Guies Vivak Gui Aventura Girona Aventura Guies de Muntanya Guies de Free Flocks Free Floc Ecem Escola de Muntanya Ecem Esco Guies MB Guies MB Cercle Aventura Cercle Av Cordada, AEE Cordada, masquemontañas masquemon Altitud Extrem Altitud E Montfranc Montfranc Guies Ama Dablam Guies Ama