Ver todos los guías

Guies Ama Dablam

Logo Guies Ama Dablam és especialitzada en esports a l'aire lliure i d'aventura. El tracte personal al client i la professionalitat, és la nostra marca personal.

Des de Catalunya o des de tot el Pirineu i Pre-pirineu, oferim la possibilitat de realitzar els millors descensos de barrancs del moment ja que és la nostra especialitat. Organitzem excursions i itineraris ajustats a la capacitat del client, que pot acudir de forma individual o en grup. El senderisme es pot practicar durant tot l'any, a més de tenir una gran diversitat de recorreguts és apte per a totes les edats. I per els més intrèpids, l'alpinisme és una altre opció, el Vignemal, Montperdut, Posets, Maladeta, Aneto, Pica d'Estats, Pedraforca o altres, per citar alguns dels cims més emblemàtics.

La passió per l'esport a la muntanya ens ha arribat a voler compartir-ho amb vostè. Els nostres guies s'han d'adaptar a vostè, al seu nivell i a la seva forma física, ja sigui per iniciar-se en la pràctica de qualsevol de les nostres activitats o per adquirir una tècnica més depurada.

Les activitats que realitzem són:

  1. Barrancs.
  2. Vies Ferrades.
  3. Escalada.
  4. Raquetes de Neu.
  5. Alpinisme.
  6. Trekking.
  7. Espéleo-Canyon.
  8. Orientació

Federaciones | Formación

¿Eres guía de montaña?

Date de alta

Buscar guías por

Guías en Catalunya | Ver todos

ANÚNCIATE AQUÍ