Vía ferrata | Baumes Corcades

Comentario escrito por   roure77 » hace 4 años

COLLONS ALFONS !!!

- Nyap.
- Fer un curs.
- Presó.
- Mal pensada.
- Mal executada.
- Perillosa.
- Ni escalador, ni espeleòleg.
- INÚTIL IRRESPONSABLE.


BUUUUUUUUUFFFFFFF !!!

Bé, serà un plaer anar a fer una ferrata instal·lada per tu. Diguem on un escalador - espeleòleg com tú , i en llibertat, ha instal·lat una via ferrada perfecta per que em moro de ganes de fer-la. Per cert jo no sóc escalador, tot i haver fet escalada nivell baix-mitjà. Tot i així fa 3 anys vaig instal·lar una ferrada curteta i humil a l'Alt Urgell. Ho sé, ho sé, ho seeeeeeé, probablement és un nyap, hauria de fer un curs, hauria d'estar a presó i com probablement sóc un inútil, no està ni pensada ni ben executada.

Per tot això, i amb la necessitat personal que tinc d'aprendre dels millors, com TU, insisteixo diguem quina ferrada has instal·lat tu, de forma altruista com moltes instal·lacions han sigut construïdes, per poder gaudir de la perfecció, del seny, de la seguretat absoluta, del savoir faire que tu prediques.

Pel que fa a debatre amb tu, una persona que l'únic argument que té és treure merda, merda i més merda sobre el treball il·lusionant d'unes persones instal·ladors ... doncs, gairebé que passo. Espero que passis un bon dia penjat de totes aquelles ferrades que tu has insta.lat. Tan de bo, algun dia jo pugui disfrutar-les, perquè no amb tu, i més calmats tenir una conversació, ara sí, amb arguments i no amb merda.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Baumes Corcades

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas