Vía ferrata | Agulles Rodones

Comentario escrito por   Patrick » hace 4 años

Feta el 2 de gener de 2019. AVÍS: molt recomanable anar amb GPS. Si no en teniu, recomanable baixar-se alguna App per ubicar-nos, perquè l'aproximació, si és la primera vegada que la feu, és molt perdedora. Si seguiu les indicacions d'aquí i els famosos punts blaus, acabareu fent voltes. Nosaltres, confiant en les descripcions d'aquí i en el tema dels punts blaus, vam acabar a un cim de la zona (SÍ, amb punts blaus també allà). És una zona plagada de camins que creuen per tot arreu, i molts d'ells tenen els punts blaus. Per tant, NO, els punts blaus no són exclusius de la VF. I això ho diu algú que no és "ferratero", sinó que he fet bastanta muntanya, senderisme, alpinisme, etc.
Després, la ferrata està bé, però és bastant forçada. Molta pujada i baixada, ràpels innecessaris de 6 o 8 metres que se solucionarien amb una corda amb nusos o similars. I més sabent com de llarga és la via.
Finalment, el retorn és també lletjot i perdedor, sobretot al principi, entre arbustos i amb un camí poc marcat.
Dit això, ferrada xula a trams, molt llarga per la zona, que s'agraeix. Moltes gràcies a l'equipador per la currada. No descartem amb el company que la vam fer, tornar-hi a la primavera i ajudar amb el manteniment (previ contacte amb l'equipador).

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Agulles Rodones

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas