Vía ferrata | Baumes Corcades

Comentario escrito por   Darkclimber » hace 5 años

Totalment d'acord al company Raúl.

El groguet és un color molt maco. Però no caldria ni pintar façanes ni propietats d'altres veïns i encara menys anar a tocar els ous a la muntanya.

El primer és que els que demanen llibertats i respecte tinguin respecta per els altres. Perquè sinó jo realment no ho entenc. I que ningú pensi que no soc dels vostres. Bé potser no soc dels vostres perquè jo mai pintaria la façana de ningú. Respecta collons, respecta.

Aquí a la Seu està tot pintat de dalt a baix i tot i que prefereixo veure aquestes pintades abans que d'altres la veritat es que fot pena.

Des de pintades feixistes, a independentistes, dels diferents col·lectius, que si pintades encontra del masclisme, patriarquisme. En fin totes molt legítimes però repeteixo si podeu os pinteu els vostres sants collons i deixeu les parets tranquil·les, que tornar a pintar val calers.

Una abraçada a tots i menys pintura (que és tòxica) i més llacets qui vulgui posar-los.

A part cony si fiqueu llacets i altres els treuen i vosaltres els torneu a ficar i altres els tornen a treure estareu molt ocupats i les vies ferrades estaran sense gent. DIOS QUE GOZADA fer ferrades sense aglomeracions ni rocs que et cauen al cap.

Apa ja os ho fareu.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Baumes Corcades

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas