Vía ferrata | Venes de Rojalons

Comentario escrito por   Lluís AV » hace 7 años

Però quina gran sorpresa!!! Quina gran via ferrata!!!
Ahir vaig fer per primer cop el “Tossal de les venes” i només tinc paraules d’agraïment per al G.I.E.M. (Grup d'Investigació Espeleològica Montblanc), que formant part del Club Excursionista Montblanc, han creat aquesta meravella!!!
Compto amb moltes VF a les espatlles i puc assegurar, que és de les més “ben parides” que he fet mai... perquè ho reuneix tot: una suau aproximació per escalfar el cos sense cansar-te; un inici exigent per posar-te alerta de que realment és un K4; uns trams originals i força variats amb certa dificultat a primera vista però que els equipadors, han previst poder trobar-hi sempre una solució; alternativa al segon desplomat; un tram soterrani, únic a la nostra terra; un retorn senzill, ràpid i agradable.
Si a tot això li afegim que la roca és de primera, el ferro adient i envoltat d’un entorn espectacular, que més podem demanar?
La VF és un just K4 i que si el voleu gaudir en la seva màxima exigència, recordeu que el cable de vida “no es toca” i que a la roca, és on pots agafar-te.
Sens dubte, repetiré... i repetiré... i repetiré...

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Venes de Rojalons

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas