Vía ferrata | Canal de las Damas

Comentario escrito por   cesc » hace 4 años

Hola a tothom,

Sóc un dels responsables del reequipament d'aquesta ferrada. Primer de tot moltes gràcies pels comentaris i suggeriments que anem llegint en aquest fil i també en altres webs. Totes les crítiques són benvingudes!!

Per aclarir les coses:

Els equipadors originals (JOM) van saber des del minut 0 el projecte. De fet, en van ser partícips, ja que la vam repetir junts algunes vegades abans de començar la restauració, bàsicament per a consensuar els criteris i interesos de totes les parts implicades.

Sobre l'últim tram només dir que s'ha deixat així per mantenir, en la mesura de lo possible, la dificultat i el compromís originals. Afegir grapes o preses hauria significat baixar molt la dificultat. És cert, en una ferrada el cable de vida hauria de ser només per assegurar-se i no per progressar, però és que aquesta ferrada, de ferrada només té el nom, ja que es tracta d'una canal equipada.

La variant de sortida no s'ha reequipat per què vam entendre (tots) que no formava part de la ferrada original.

I sí, hi ha alguns punts on no pots caure, però és que NO és una ferrada d'iniciació, i hi ha alternatives que alguns ja coneixeu, pels comentaris que hem llegit en aquest fil.

Així doncs, us animem a que la repetiu i que la disfruteu!

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Canal de las Damas

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas