Vía ferrata | Venes de Rojalons

Comentario escrito por   Jesús » hace 8 años

Via feta un grup de companys el 4/10/2015, l'equipament està en perfectes condicions i enlloc vam veure que estigui tancada. Venint de Montblanc, el km 4 pot ser un bon punt de referència per a l'aproximació a la ferrata.

La sortida del segon desplomat, al seu tram final que surt a la part alta, és dur i gairebé obliga a emprar-se a fons, tot el grup coincidíem que és K4+ encara que la via manté, en les variants difícils, la dificultat global de K4. Aquest tram es pot evitar per l'esquerra per la variant K3, més fàcil.

Situats a l'esmentada part superior, comença el descens amb l'ajut de cadenes, al tram subterrani (sorprenent en una via ferrada) on és imprescindible portar el frontal. Dir que el tram de la Cova, en la foscor més absoluta a la seva meitat, dóna la sensació d'estar en una altra dimensió...
Com el terra estava molt moll i relliscós, vam optar per la sortida de l'esquerra, on la foscor va quedant enrera fins que la claror permet apagar els frontals.
El descens definitiu no té complicacions, tan sols cal anar seguint les fletxes de color gris, fins l'inici de la ferrada, i d'allí fins els cotxes.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Venes de Rojalons

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas