Vía ferrata | Agulles Rodones

Comentario escrito por   Jesús » hace 9 años

Repetició efectuada el 22 de febrer de 2014, l'equipament continúa en perfectes condicions. Gairebé tots els comentaris coincideixen, és segurament la via ferrata més dura de la península, a banda de la més llarga i una de les més difícils. Les nombroses i molt sovint difícils maniobres de la corda als ràpels, els desploms i passos complicats, la llargada...posen a prova la resistència i una certa intuïció en seguir sempre l'itinerari correcte, senyalitzat en blau (també el retorn).

A partir de la segona meitat aproximadament, els continus trams desplomats comencen a passar factura sobretot als braços, i els dos desplomats finals ens posen a prova ja bastant minvats de forces...
Poc abans de les agulles de les Canaletes, i fi de via, trobem un indicador d'escape per Carboneres (?), però és recomanable, si no el coneixem, informarse de les seves característiques.

Cal estar atents al rellotge i a les hores de llum diürna que resten, ja que van passant les hores, la via és molt llarga i l'esforç perllongat es va notant...portar el frontal a la motxilla ja és decisió de cadascú.
Els guants llargs especials de ferrata, que deixen només les iemes dels dits índex i pulgar al descobert, potser són una mica engorrosos però protegeixen molt bé els "nudillos" de la roca granítica, molt abrasiva.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Agulles Rodones

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas