Vía ferrata | Cala del Molí

Comentario escrito por   Michelle » hace 10 años

Holaaaa

vam anar ahir i aqui us deixo la meva opinió :

L'han obert el 1er. de juny, no és una via difícil però la pedra talla una mica, no és pot anar en pantalons curts ( ho dic per experiència ). Hi ha un petit desplom de mig metre en pujada que es necessita estirar braços i està a la part més alta de la ferrada i sota només tenim aigua, 15 metres abans hi ha una fuita per sortir, per si no ho veiem clar. Després d'aquest petit tram, la via continua. Té passos que sí no ets llarg de cames costa una mica, és una miqueta vertiginós si veus cap avall i pateixes d'això, però sí veus voltant és simplement espectacular!

Per a algú que no ha fet mai vies ferrades, aquesta penso que no és la millor per iniciar-se ... Té passos per pensar i 5 ponts tibetans que donen una mica de respecte. Està sobre el mar i es mouen fàcilment pel vent.

El millor d'aquesta cala és que la pedra és perfecta perquè té mil forats per ficar la mà ... i pots agafar-te on vulguis.

Recomanem fer-la com l'hem fet nosaltres, molt d'hora, perquè s'apunta molta gent i les cues són interminables, la calor i l'espera seria terrible si algú és queda estancat i has d'esperar pel camí sense poder avançar.

És l'única ferrada sobre el mar al món :D

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Cala del Molí

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas