Vía ferrata | Cala del Molí

Comentario escrito por   Jesús » hace 8 años

Exòtica ferrada feta el 23 de juny, amb nombrosos al.licients per anar-hi, ja que transcorre pels penya-segats damunt del mar. Les sorolloses gavines, l'aigua de vegades molt a prop, amb peixos i alguna medusa perfectament visibles, embarcacions lleugeres navegant per les cales...són sensacions molt poc habituals en una via ferrada, sembla que única a la península.

En general la dificultat és moderada, però hi ha alguns trams que requereixen una mica de força de braços, és recomanable tindre a mà una tercera baga per si convé descansar uns moments, i la càmera de fotos també a mà...

Si es vol prescindir del cotxe per a arribar al Mirador de les Triadores, punt de sortida cap a la ferrada, es pot accedir caminant sense massa problema àdhuc des de la part alta de la població, amb una passejadeta de menys de 30 minuts. Un cop assolit el port nàutic, veurem un rètol que assenyala diversos hotels cap a l'esquerra. Tan sols cal seguir amunt un carrer-carretera que a la part alta ens permet accedir al porxo-mirador, on trobarem els indicadors de la ferrada.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Cala del Molí

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas