Vía ferrata | Canal de las Damas

Comentario escrito por   Isabel - lluís - jordi » hace 10 años

Aquest cap de setmana passat varem anar a fer aquesta ferratilla típicament Montserratina.
Acostumats a la seguretat d'altres vies, aquesta té alguns punts on es troba a faltar la guia de seguretat, sobretot amb les cadenes, per això crec que és útil portar una corda per a poder assegurar als més novells, i que també ens serà útil en l'últim tram.

A mode de ressenyes per a facilitar l'arribada a la via cal dir que un cop aparcat el cotxe (veure mapa de la pàgina web) hem de tirar pel camí que té un pivots de fusta que barren el pas als cotxes (és aquest camí i no el que hi ha just a la seva esquerra que puja cap amunt). A partir d'aqui seguir el curs del riu fins a l'inici de la via; no té cap pèrdua.

Pel que fa al final i un cop fet l'últim tram de la ferrada, SÍ que hem de seguir les marques grogues, però al TANTO!!!! Començarem pujant pel que és un riu sec ample que després es torna més estret. Aquí és on NO HEU DE SEGUIR RECTE (tot i que també hi ha marques grogues) s'ha de GIRAR 180º per les mateixes marques grogues per un camí estret que es dirigeix per la nostra dreta en direcció per on veniem. Si seguiu recte no parareu de pujar i pujar en sentit contrari d'on veniu (allunyant-vos del cotxe) fins a un lloc on es bifurca el camí i veureu fites i marques blanques als arbres... senyal que us heu equivocat i heu de tornar enrera.

Apali... ja està espero que us estalvieu la caminada que ens varem fer nosaltres... BONA FERRADA!!

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Canal de las Damas

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas