Vía ferrata | Canal de las Damas

Comentario escrito por   Roger casas » hace 10 años

Hola bona tarda.

Sóc el Roger que alguna vegada ja havia comentat en aquesta web (que per cert és exel·lent).
Comentava que al costat de la via de les Dames (a l'artiga alta) hi ha un camí equipat.

Si vas direcció a les dames hi ha un trencall on es troba un cartell metàl·lic on posa: ferrada. Doncs si segueixes recte arribes en aquest camí equipat, potser 15min/20min després del trencall.

La graduació d'aquest camí jo li posaria 4+/5 tot i que fa de mal calcular perquè jo sempre l'he fet de baixada (sense utilitzar les anelles de ràpel) Si no recordo malament és tipo Joc de l'Oca que si caus no pares fins baix o casi casi. (no és res de l'alte món).

També comentar que hi ha el Torrent de la Coma dels Naps, un camí equipat molt, molt xulo on passes per dins d'una petita (minúscula) cova per entrar en un d'aquests pous característics de Montserrat, està força bé. Jo li posaria 4/5. Ara no sé si està operativa jo la vaig fer fa 1 any i les cordes estaven molt, molt, molt fetes caldo i quan dic molt dic que alguna havíes d'escalar per arribar-hi perquè estava partida, paravols arrencats... (si encara està operativa/arreglada val la pena)

També hi ha el Torrent de Santa Catarina que s'ha de fer de baixada. El primer tros és molt lleig però després és força interessant i tot i que hi ha punts que has de fer ràpels també hi ha punts on hi ha cordes posades. ( n'hi ha una que deu ser de 20metres casi verticals (70º) i sense cap seguro al mig, està prou bé).4/5

Doncs res només informava per si vol anar a provar les vies que són força interessants.

Salut i muntanya!
Sempre a Punt!

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Canal de las Damas

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas