Vía ferrata | Canal de las Damas

Comentario escrito por   Perry vc » hace 10 años

Hola !!

A mi, i als meus companys ens agradaria saber si algu coneix l'estat d'un grupet de nois i noies de Vilafranca que avui, dia 14/05/11 han afrontat la Via Ferrada Canal de las Damas. Ens hem separat just abans de les 3 cadenes previes al desplom de grapes taronges.
Més endavant ens han comunicat que un/a d'ells s'ha lesionat lleugerament els avantbraços a les cadenes. Un cop hem acabat la ferrada i estavem al coche una señora ens ha dit que encara estaven per allà dalt i que no semblaba que baixessin ni pujessin, així que 2 hem decidit ja ben entrada la tarda tornar a pujar a veure que pasaba.
Allà no hi quedaba ningú, pero no sabem si han baixat o si han decidit pujar i sortir per dalt, el cas es que plovia com una mala cosa...

Esperem que mentres erem al cotxe hagin arribat en perfectes condicions.

Referent al Canal de les Dames, segueix accesible 100%. Que la meva consulta no desanimi a ningu, petites lesions son normals en cualsevol esport !!!
Recordar que es una ferrada on es recomana dur una mica més del equipació bàsica. Si be es cert que dos preses de mans, ballen una mica força, i convé solventar 3 o 4 cosetes pq no acabin faltant a la llarga.

Perdoneu les molesties.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Canal de las Damas

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas