Vía ferrata | Regina de Peramola

Comentario escrito por   Abel_Gerard » hace 11 años

Dimarts passat (24-08-2010) En Gerard I Jo vam coronar el cim de la via Regina de Peramola. Moltes són les sensacions viscudes abans, durant, i després però n'hi ha una que és comuna en tots els estats que és la impressió que causa la magnificència del lloc, impressió des abaix al pàrquing, impressió a l'inici de la via, impressió en tot moment durant els successius trams. Una impressió que era comú però que anava acompanyada de respecte i prudència conjuntament en certs moments de inquietud alhora que por, sobretot quan hi havia exigència física i mental. Ara bé (que no musulmà) si una cosa cal remarcar és que hi ha un abans i un després d'haver realitzat grapa a grapa la via regina. És una sensació que es queda marcada i que et genera una gratitud interna que no es pot expressar en llenguatge. Des del meu punt de vista és de les coses més autorealitzants que es poden fer.
La cosa més increíble i que destaco per damunt de tot és el suau i silenciós vol de les àguiles que van apareixent ben a prop durant l'ascens i la visió que et donen tals àguiles un cop has coronat i les veus des de sobre en la visió que ofereix el pantà d'Oliana.
Volem ressaltar algunes coses tècniques pel què fa a la via:
- La Regina no és apte per vertiginosos. Freqüentment recordàvem alguns dels nostres amics imaginant-nos-els en aquelles circumstàncies en les que ens trobàvem perquè s'haguessin "cagat a les calces" literalment.
- Per fer la Regina cal estar preparat físicament i cal sobretot estar mentalitzat del que es va a fer, des d'aquí felicito a la gent deandar.com per mostrar unes imatges molt didàctiques i que ajuden a percebre el que representa la via Regina.
- Pel que fa al nivell d'equipació de la via, un 10, felicitem als constructors per cada moment que penses "com cony han fotut això aquí", tot i així volem remarcar que, estant perfectament equipada, en la baixada hi ha un tram on s'ha de passar a través d'un torrent que pot resultar ferregós donat el cansament ja que no hi ha bons llocs on posar els peus.
-Finalment volem dir que el llibre de firmes que hi ha abans d'arribar al cim el vam acabar nosaltres.
Esperem que gaudiu de la Regina de Peramola tant com ho vam fer nosaltres.
Salutacions des de La Garriga. Gerard i Abel

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Regina de Peramola

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas