Vía ferrata | Cascada del Sorrosal

Comentario escrito por   Nika » hace 9 años

És veritat que abans s'havia de pagar per fer-la, però ara ja no. És molt guapa de fer, sobretot quan veus la cascada i després de la gruta. Un cop al bosc ja no té tant encant.
Hi ha alguns anclatges i esglaons que es mouen, no sé si com diuen més amunt el material està homologat o no, però molta gent passa cada dia per aquesta ferrata i no estaria de més que li fessin una repassada. El pas per les escales potser és el que impressiona més de tots, perquè es mouen una mica i has de fer algun canvi d'escala. El pas per la gruta també és curiós de fer, nosaltres no portàvem llum però més o menys s'intueix el camí. Com que és estret pots palpar la paret amb les dues mans i només cal que posis els peus més per la paret que pel terra per no mullar-te'ls. No hi ha cable de vida però tampoc crec que sigui necessari, no té cap dificultat aquest pas.
Això sí, dos consells: evitar fer-la després de plujes fortes i a l'estiu millor fer-la a la tarda, a partir de les 5 o les 6, quan el sol no pica tant fort.

ANÚNCIATE AQUÍ

ANÚNCIATE AQUÍ

Comentarios

Suscríbete
Cascada del Sorrosal

Todo los comentarios de todas las rutas

Suscríbete
Todas las rutas